header banner
Default

Update: SNS Bank, ASN Bank og RegioBank oplever forstyrrelser


Table of Contents

    De SNS Bank, ASN Bank en RegioBank hebben momenteel een storing waardoor klanten problemen kunnen ervaren met bankieren via de app en website. De Nederlandse SNS Bank erkent de storing en werkt naar eigen zeggen aan een oplossing.

    Klanten van de SNS Bank, ASN Bank en RegioBank melden sinds 12.00 uur via Allestoringen dat online toegang tot de app en website van de respectievelijke banken momenteel niet mogelijk is. Op sociale media erkent de eerstgenoemde bank dat er een storing is. Er is vooralsnog geen oorzaak bekend. Ook laten de bedrijven niets weten over wanneer de problemen naar verwachting opgelost zijn.

    Update, 15.26 uur: SNS Bank laat in een tweet weten dat de storing inmiddels verholpen is. Ook op Allestoringen komen er inmiddels geen meldingen van problemen met internetbankieren bij de vermelde banken meer bij. Het zou om een technisch probleem zijn gegaan, maar de bank deelt geen verdere details.

    Goedemiddag, het klopt dat er op dit moment een storing is. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Sorry voor het ongemak. ^NR

    — SNS (@SNSBank) 18 oktober 2023

    Sources


    Article information

    Author: Tyler Wells

    Last Updated: 1704057122

    Views: 717

    Rating: 3.8 / 5 (55 voted)

    Reviews: 96% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Tyler Wells

    Birthday: 1922-09-23

    Address: 92861 Destiny Plains Suite 624, Garrettfurt, WV 32319

    Phone: +4585405447231023

    Job: Article Writer

    Hobby: Cross-Stitching, Web Development, Camping, Raspberry Pi, Mountain Climbing, Board Games, Cooking

    Introduction: My name is Tyler Wells, I am a lively, variegated, audacious, steadfast, skilled, proficient, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.